Följ Tempus Information Systems AB

Nyhet i Tempus Mobile: Sidomeny och visningsinställningar

Blogginlägg   •   Maj 12, 2015 15:16 CEST

Använder din förskole- eller fritidsavdelning Tempus på en surfplatta för att nudda in barnen? Nu har vi uppdaterat appen med några nya funktioner!

Längst upp till vänster hittar du nu en sidomeny-ikon (den ser ut som tre liggande streck), klicka på den för att visa appens nya sidomeny. I sidomenyn kan du ändra visningsinställningar, till exempel vilken avdelning som ska visas och i vilken ordning barnen ska sorteras. Visningsinställningarna kan med fördel ändras under dagen – testa er fram för att hitta den inställning som passar bäst för just er avdelning!

                                    Aktivera sidomenyn genom att klicka på ikonen uppe till vänster.


De olika inställningarna visas under rubriken “Visningsinställningar” i sidomenyn.

Inställningarna går att kombinera på olika sätt, ett tips från oss på Tempus är att använda de här inställningarna för att underlätta på öppnings- och stängningsavdelningarna. På en öppningsavdelning vill man ofta se alla barn som kommer inom kort, på alla avdelningar. Välj Status → Kommer snart, och Avdelning → Alla avdelningar. Då visas alla barn som kommer inom 30 minuter, samt de barn som redan är närvarande. För att visa stängningsavdelning, välj Status → Närvarande, och Avdelning → Alla avdelningar.

I sidomenyn finns även länkar till andra sidor i appen. Än så länge hittar du användarhandbok och inställningar i listan, men håll utkik för snart kommer det dyka upp fler spännande funktioner!

De här uppdateringarna gäller Tempus Mobile, vår app som är anpassad för att användas på mindre skärmar som surfplattor och smartphones på avdelningen.

Tveka inte att kontakta oss på Tempus om du har några frågor eller funderingar! Du hittar våra kontaktuppgifter under fliken Kontakt här på hemsidan.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks <a href="http://nyheter.tempusinfo.se/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Integritetspolicy</a>.