Följ Tempus Information Systems AB

Ordna upp det nya året med Tempus

Blogginlägg   •   Jan 14, 2016 10:43 CET

Nu är 2016 här – låt Tempus hjälpa dig att få överblick över det nya året!

Med funktionen Exportera scheman till kalender i Tempus Hemma kan du enkelt exportera barnens schematider och på så sätt få tillgång till dem i din kalender i mobilen, på webben eller i datorns kalenderprogram.

Exporteringsfunktionen hittar du i Tempus Hemma under Inställningar. Det finns två sätt att lägga in barnens schema i ditt kalenderprogram, din kalenderapp eller en webbkalender som t. ex. Google Calendar:

  1. Importera publik kalender-URL
    Bocka för rutan ”Publik kalender-URL”. Då skapas en unik adress som du kan använda för att importera schematiderna som en egen kalender i ditt kalenderprogram, i Google Calendar, eller liknande. Kopiera adressen som dyker upp i fältet och klistra in den i importeringsfunktionen i ditt kalenderprogram. Denna länk är bara för din personliga användning – dela den inte med icke behöriga personer!
  2. Ladda ner scheman (.ics)
    Klicka på knappen för att ladda ner barnens schematider som en iCalender-fil. Importera filen i ditt kalenderprogram för att lägga till schematiderna.

Tänk på att ändringar i den nedladdade/importerade kalendern inte påverkar dina scheman i Tempus. Om du behöver ändra en tid ska du alltid göra det i schemaläggaren på Tempus Hemma eller i någon av Tempus Hemma-apparna (Android/iOS).

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks <a href="http://nyheter.tempusinfo.se/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Integritetspolicy</a>.