Följ Tempus Information Systems AB

Tips: Notiser från Tempus

Blogginlägg   •   Feb 02, 2016 10:37 CET

Som vårdnadshavare kan du välja att få notiser från Tempus direkt till din mobil eller till din epost. Under Inställningar i Tempus Hemma hittar du rubriken Notiser där du för varje barn kan välja när du vill få en notis, och om notisen ska komma till din mobil eller din epost. Du kan välja att få notiser när:

  • … barnet anländer till avdelningen
  • … barnet schemaläggs som ”kommer själv”
  • … barnet lämnar avdelningen
  • … barnet schemaläggs som ”går hem själv”
  • … dina schemaändringar har blivit verifierade

Om du har barn som går själva till eller från förskolan/fritids kan notiser vara en extra trygghet för dig som vårdnadshavare, då du får veta när barnet kommit fram till eller lämnat avdelningen. Klicka på det blå frågetecknet för mer information om notiser.

Notiser till mobilen skickas via Tempus Hemma-appen (som finns gratis för iOS och Android), för att notisen ska komma fram måste du vara inloggad i appen.

I undantagsfall kan det dröja lite innan notisen kommer, det beror oftast på att enheten på avdelningen varit offline när notisen skulle skickas. Be personalen kontakta skolans IT-tekniker eller Tempus support om de ofta har problem med att enheter tappar sin uppkoppling. Om du valt att få notiser till din epost men inte får dem – glöm inte att kolla om de markerats som spam och hamnat i skräpkorgen!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks <a href="http://nyheter.tempusinfo.se/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Integritetspolicy</a>.