Följ Tempus Information Systems AB

Visa flera avdelningar/grupper i Tempus Nuddis

Blogginlägg   •   Nov 26, 2015 10:52 CET

Nu kan man välja att visa flera avdelningar på översiktsvyn och på veckovyn! Tidigare kunde man bara välja att visa antingen en avdelning eller alla, men nu kan man alltså välja precis vilka avdelningar (och barngrupper) som ska visas på skärmen. Du kan välja olika inställningar för översikten och för veckovyn, testa dig fram för att hitta den inställning som passar bäst för din avdelning.

 Här visas tre avdelningar (Apelsinen, Barren och Björken)


Genom att klicka på ”Alla avdelningar” kan man snabbt välja att bocka för eller bocka ur alla avdelningar på en gång.

Klicka på sidomenyn (lilla rutan med tre streck längst uppe till vänster) och klicka sedan på Avdelning. Checkrutan till höger om avdelningsnamnet visar om avdelningen är vald eller inte. För att bocka i eller ur en specifik avdelning är det bara att klicka var som helst på raden för den avdelningen. För att snabbt markera eller avmarkera alla avdelningar klickar du helt enkelt på Alla avdelningar som du hittar längst upp i listan.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks <a href="http://nyheter.tempusinfo.se/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Integritetspolicy</a>.