Följ Tempus Information Systems AB

Tempus deltar på Västerbotten på Grand Hôtel

Evenemang

Tempus deltar på Västerbotten på Grand Hôtel
23
JAN
Södra Blasieholmshamnen 8 103 27 Stockholm

Temat för Västerbotten på Grand Hôtel 2018 är ”Smart tillväxt”. Ett högaktuellt tema som också kommer att genomsyra Region Västerbottens arbete under 2018, med rötterna i EU:s tillväxtstrategi. 

Tempus arbete för en digitaliserad och modern förskola ligger helt i linje med temat "Smart tillväxt". Vårt deltagande på mässan syftar till att visa upp både Tempus system som det självklara valet för Sveriges förskolor och fritidshem, men såklart även för att stolt representera Västerbotten och en av Sveriges mesta start up-scen, Umeå.

Vad är Västerbotten på Grand Hôtel?

I januari varje år intar Västerbotten Grand Hôtel i Stockholm under tre veckor. Aktörer från Västerbotten, Sverige och världen samlas här för att knyta nya kontakter, samverka och påverka såväl på nationell som internationell nivå. Den 23 januari 2018 invigs Västerbotten på Grand Hôtel för 28:e året, arrangerat av Region Västerbotten i samverkan med Skellefteå Kraft. Ett unikt tema genomsyrar varje år, och 2018 är temat “Smart tillväxt” – ekonomisk och hållbar utveckling som baseras på samverkan, kunskap och innovation.

Ytterligare information och nyheter finns på www.vasterbotten.nu

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks <a href="http://nyheter.tempusinfo.se/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Integritetspolicy</a>.