Följ Tempus Information Systems AB

Umeå kommun går för full implementation av Tempus

Nyhet   •   Nov 27, 2017 15:56 CET

Tempus i Umeås förskoleverksamhet

För- och grundskolenämnden i Umeå kommun har beslutat att införa Tempus närvarohanteringssystem i samtliga av kommunens förskolor.

För personalen innebär detta en enklare administration av närvaro, frånvaro samt insyn i den dagliga verksamhetens behov, det skapar helt enkelt mer tid för barnen!

För vårdnadshavare betyder det att man nu får en användarvänlig och tydlig hantering av sina barns förskolescheman genom vår app Tempus Hemma. I appen hanterar du t.ex. frånvaroanmälan och får information om kommande händelser såsom tid för utvecklingssamtal och utflykter på ett samlat och överskådligt sätt. Såklart presenterat genom push-notiser om du så önskar.

Vi vet att personalen verkligen tycker om systemets överskådlighet och enkla handhavande. Vårdnadshavare ger oss 98% användarnöjdhet i våra kundmätningar. Man uppskattar bland annat att enkelheten i att göra ändringar i schemat samt skicka meddelanden till personalen på förskolan genom appen Tempus Hemma.

Vi på Tempus kan enbart gratulera såväl vårdnadshavare som personal som får ett komplett ekosystem för sin närvarohantering, och inte minst - mer tid för barnen!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://nyheter.tempusinfo.se/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.